loading ...
loading ...
50

RØST

Røst er koret for dig, der elsker at synge – dig, der elsker det sociale samvær, der er forbundet med sang og musik, men det er også for dig, der bare har brug for et positivt afbræk fra din hverdag.

Røst er et seriøst kor, der bestræber sig på hele tiden at forbedre dels de individuelle sangere, og dels koret som helhed. Vi forsøger derfor at indarbejde basal sangteknik og sunde vaner, ligesom vi arbejder meget med det samlede musikalske udtryk.

Vi holder til på Sølvgades Skole i Indre By, hvor vi øver hver tirsdag aften under ledelse af vores dygtige dirigent Niels Bosworth. Niels studerer rytmisk korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium, og han har beskæftiget sig med rytmisk musik og korledelse i mere end 10 år. En energisk og inspirerende dirigent, som vi er yderst tilfredse med.

Vi er også et kor, der er under udvikling. Vi går op i gode arrangementer og eksperimenterer med andet end a cappella.

Grundstenen for korets sammenhold er dog i lige så høj grad en fælles interesse for at kombinere sang med hygge. Vores øvere er derfor typisk præget af meget god stemning blandt de ca. 30 medlemmer, hvor der er plads til grin og spørgsmål.

Læs mere på Røsts Facebook-side >>

Back To Top