loading ...
loading ...
5

Concord Brass Band

Concord er et alsidigt brass band. Vi spiller til alle slags arrangementer – vi har blandt andet medvirket ved COP15 i København på Rådhuspladsen. Derudover arrangerer vi selv koncerter med forskellige solister og ensembler, for eksempel Den Kongelige Livgardes Tambourkorps.

I 1957 blev Concord etableret som Danmarks første brass band efter britisk forbillede med ca. 30 messingblæsere og slagtøjsspillere. Concord betyder samarbejde og glæde, og det er netop det, som altid har været kendetegnende for orkestret.

I 2007 fejrede Concord sit 50-års jubilæum i koncertsalen i det tidligere radiohus på Rosenørns Allé og udgav ved denne lejlighed et jubilæumsskrift.

Tidligere samme år vandt Concord elitedivisonen ved Grenland Internationale Brass Festival og Kasper Thaarup fik prisen som bedste dirigent.

2009 blev et fantastisk år for Concord: I februar vandt orkestret underholdningskonkurrencen Silkeblæs, i august hentede en af Concords kvintetter vinderpokalen hjem, og i november cementerede orkestret sin klare styrke ved at vinde Danmarksmesterskaberne for brass bands.

I 2010 har orkestret repræsenteret orkestret Danmark ved de europæiske mesterskaber i Linz i Østrig og genvundet titlen som Danmarks bedste brass band ved mesterskaberne i Herning i 2011.
Kontakt vores formand Sune Wedam og hør om mulighederne for at få Concord til at spille til dit arrangement på e-mail eller på telefon (+45) 26 25 38 94.

Læs også mere på Concord Brass Band’s website »

Back To Top